søndag 3. oktober 2010

Tre løpere på en gang

Syr jeg en løper, syr jeg like raskt tre, tenkte jeg og satte igang. To er noenlunde like, bare litt forskjell på det hvite stoffet og lukkekantene.

Legg til bilde
Str. 35x65cm

Inspirasjon fra Blåbærtua, synes hun lager så mye fint.


Den sorte er bare remser/rester av stoff og en 30 cm med sort stoff. På en sånn løper kan man også bruke rester av lukkekanter man har liggende.Quiltingen er enkel, buede linjer og en pyntesøm. Jeg tenkte å ha applikasjon på den sorte, men droppet det. Synes den ble ok nok i sin enkelhet.


Str.: 35x100cm

8 kommentarer:

AnneH sa...

Så flotte de ble da! Den stripete egner seg jo godt til å sette ting på. Man gjør jo ofte det, og da blir jo dekoren borte.

Odins lille hjørne sa...

Kjempeflotte løper! Lurt å lage flere samtidig!! Ha en fortsatt fin søndag!!
klem fra odin

Bente sa...

Kjempefine løpara.

Rosehagen sa...

Bra jobba;)
De ble kjempefine.
Beundringsverdig at du går løs på flere samtidig;)
Ønsker deg en flott uke;)

Be-ty sa...

Den løperen til Blåbærtua har jeg også lagt merke til - og tenkt å nærmest kopiere. Hun lager så mye fint! Men det gjør jammen du også - dere er begge blant mine favorittinspiratorer :))

Bestemor Drillo sa...

Flotte pulsvanter!
Vakker løper i duse fine farger!!
Ha en fin uke! Klem!

Anonym sa...

Så fine løpere du har laget og det går raskt å sy flere samtidig ;-) Fine farger nyanser og fin quilting!! Ha en fin helg ;-)

Blåbærtua sa...

Så fine dine løpere ble. Likte fargevalget ditt veldig godt.Ser at du legger ut omtaler av bøker. Jeg er en ivrig leser og lytter, og har notert meg noen titler. Takk skal du ha! Ha en fin helg!