søndag 4. september 2011

Loppemarkeder er skattekamre

Det årlige loppemarked til skolekorpset har gått av stabelen denne helgen og det har vært fullt opp med besøkende. Masse flotte lopper i år også.

Jeg strente rett bort til tekstilavdelingen på jakt etter gamle skatter og var heldig og fant mye!Løper i lin med hardangersøm + 2 putevar med broderier på.Enda et putevar med monogram N og heklede blad som er innfelt i stoffet. Nydelig!


En skittentøypose (?) med engelsk broderi og igjen, monogram NMellomverk i hardangersøm og et klede med engelsk broderiPutevar med hardangersøm og monogram N, + noen små heklede brikker.Disse er heklet med tynn tråd og krok!


Alt av blonder betalte jeg kun 150,- for - et kupp, spør du meg.
Litt smykker og stæsj. Her er mye å bruke om igjen på vesker og lignende (alt kr. 20,-)Jeg er veldig svak for gamle bøker og fant to stk som virkelig er gamle:


Den store er fra 1912 - Norsk Skyttertidende og den lille er fra 1888 - Sterk og fri, en bog for unge mænd.


Fugleboken er også bruktkjøp og relativt ny. Nå kan vi jo finne ut av hvilke fugler som besøker fuglebrettet vårt.


Idag var det dette som fanget blikket mitt. Jo, jeg måtte innom en tur idag også, ja.


En enorm plakat rammet inn - og nå hengt over sofaen vår. Liker så godt fargene og motivet på akkurat denne van Gogh'en.

2 kommentarer:

Jorunn sa...

Utrolig mye fint du har funnet!
Å, som jeg savner å kunne gå på et loppemarked... men som jeg før har nevnt så er det ikke populært her å skulle kjøpe ting andre ikke vil ha. Det gjør man bare om man er FATTIG, og det vil ingen være bekjent av å være...

Odins lille hjørne sa...

Å så mye flott du har funnet!!!!
Klem fra Odin

Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden