mandag 7. mai 2012

Vel overstått konfirmasjon

Vår yngste ble konfirmert i helgen.


Lang og god planlegging gjorde at stressnivået aldri kom særlig høyt. Jeg hater stress. Maten ble bestilt fra Lommedalen Catering (anbefales), kakene ble bakt av venninner, mann og sønn bar bord og stoler fra inne og uterom og pyntingen gjorde jeg selv, men konfirmanten selv hadde mange gode innspill og ideer.

Glimt fra bordet.Temaet var hest og bordet ble pyntet med ordentlige hestesko. Salt og pepperbøsse formet som hester ble kjøpt i USA i fjor, det samme ble serviettene og bordkortene (boots)

Blomsteroppsatsene ble holdt lave og veldig enkle med 3 roser, litt brudeslør og eføy.

Vinglass satt på hodet fikk en rose hver under seg og fungerte som lysestaker. Vi hadde lysegrønne lys over hele linja.

Serviettbrettingen ble også en liten utfordring, men med youtube kommer man langt, sier jeg. Vi valgte Lotusblomst og de var forbausende enkle å lage. Link her.
Andre serviett-ideer finner du her.
Hesteskokake, selvfølgelig! 2 liter krem og bringebær både inni og oppå, bestilt av konfirmanten og ei venninne påtok seg oppgaven. Er den ikke flott? Den smakte aldeles nydelig også :D
Litt andre kaker: Gulrotkake, Kransekake og Bountykake + ei sjokoladekake til og fruktfat.

Dagen var særs vellykket og hovedpersonen selv var strålende fornøyd.
2 kommentarer:

Maria Isabel sa...

Kjempefint pyntet!! Og de kakene så jo helt fantastiske ut, får jo vann i munnen her jeg sitter!! Serviettene ser kjempefine ut, ser vanskelig ut å brette de, men hvis du sier det ikke er det, så kanskje man skal prøve seg på de da :)
Kjempeflott konfirmant var det også!!
Jeg var faktisk i konfirmasjon selv i går, med bortimor 40 gjester.. mye folk!!

Ha en strålende uke :)

AnneH sa...

Så flott bord dere har pyntet. Fint at konfirmanten får være med å bestemme. Konfirmanten er forresten en vakker jente! Skal titte mer på serviettbretting. Utrolig hva youtube inneholder.