lørdag 11. juni 2011

Øyeoperasjon

På onsdag hadde jeg synskorrigering hos Memira med metoden Femtolasik. Jeg gru-gledet meg veldig på forhånd, gledet meg kanskje mest – til det var overstått.


Før operasjonen


En halvtime før fikk jeg en beroligende tablett, øynene ble vasket og bedt om å ta plass på benken. Inn kl. 10:30 og ferdig kl. 11:00. Det var litt merkelig å ligge der og se fra innsiden hva som foregikk – uten å kjenne noe som helst!


Etterpå var det å slappe av en halv time og få mer smertestillende dråper til øynene, samt antibiotikadråper.


I 4-5 timer etterpå føltes det veldig som å ha store rusk i øynene, men jeg sov/holdt øynene lukket så da gikk det helt greit, jeg sov meg igjennom irritasjonen.

Ett døgn etterpå måtte jeg ha på meg mørke solbriller og dryppe øynene jevnlig. På kvelden var jeg veldig fin! Jeg så langt over til naboene – oh, lykke for en følelse og ikke må ha briller!

Kontroll neste morgen hos øyelegen fortalte at operasjonen var 100% vellykket! Det eneste jeg angrer på nå er at jeg ikke gjorde dette for 10 år siden!Nå har jeg vært ute og kjøpt billige lesebriller, for det må jeg ha, og SOLBRILLER – jeg gledet meg sykt til å fråtse i solbriller 8D

Og ja, det kostet mye penger, men det var absolutt verdt hver krone: 40.000,- var prisen minus messerabatt kr. 3000,- fra Villmarksmessen i vår. Det fine er at man kan få 12 mnd. rentefri nedbetaling, så man må ikke ut med hele beløpet med en gang. Feriepengene og skattepengene kom godt med.

Memira har klinikker over hele landet, jeg har vært i Drammen som er min nærmeste by. Jeg ble godt tatt vare på av samtlige der!

2 kommentarer:

Hilde :-) sa...

Se dama er fornøyd a :-)
Lesebrillene fra Nille var fine dem ;-)

AnneH sa...

Det må føles litt uvant å ikke ha brillene på nesa, men kan tenke meg at det blir gøy å shoppe solbriller, ja! Du ser flott ut fra denne siden også!