søndag 24. juni 2012

Jeg Buzzer

Jeg er Buzzador.  Akkurat nå er jeg med i en kampanje eller kanskje man kan kalle det et 'Testpanel' for produktet 'Mills Lag Din Egen'.

Du har sikkert sett reklame på tv for produktet, men altså, jeg er har meldt meg som 'forsøksperson' og til gjengjeld skal jeg lage noe ut av produktet og dele med venner og kjente og til slutt skal jeg levere en testrapport på nett.

Vi har testet det i familien med stor suksess!

Potetsalat
Oppskriften lød på 4 poteter. I boksen er det mye nok krem til både 5 og 6 poteter, det kommer an på hvor kremete man ønsker potetsalaten. Ellers hadde jeg oppi salt, pepper og masse gressløk. Suragurk er ingen av oss spes glad i, så det sløyfet jeg.


Tzatziki
Jeg raspet en halv agurk med osthøvel, hadde salt på for å fortrenge vannet, pepper og en fedd presset hvitløk.

Begge deler ble servert til stekt laks på torsdag

Men også DIPP - suverent å bruke Mills Lag Din Egen.
Denne dippen var god til grillmaten også.

Om du har lyst til å melde deg som Buzzador og være med på fremtidige kampanjer, kan du klikke på denne linken her, registrer deg og får du spørsmål om hvem som tipset deg, er brukernavnet mitt som Buzzador, Maliss

Buzzador har mange spennende og ulike produkter som skal testes ut. Det er ikke alltid man blir trukket ut til å være med, men det er bare å søke videre, veldig enkelt!


1 kommentar:

Jorun sa...

Åå... Og jeg som sitter her sulten...