søndag 7. oktober 2012

CeeCee Honeycutts reddende engler - Beth Hoffman

Dette er en skjønn bok i likhet med Bienes hemmelige liv og Barnepiken. Man blir bare så betatt av CeeCee.  Hun tar et barnslig, men standhaftig oppgjør med sin far som valgte å sende henne bort til en grandtante i Georgia etter sin mors tragiske død.

Anbefales!


Folaget skriver om boka:

Tolv år gamle CeeCee Honeycutt har brukt mesteparten av livet på å ta seg av sin psykotiske mor, Camille – en tidligere skjønnhetsdronning som aldri klarer å få fortiden ut av hodet, og som er blitt hele byens klovn. Da Camille en dag blir truffet av en lastebil, er CeeCee med ett alene i verden.
Da er det at Tootie Caldwell, CeeCees ukjente grandtante, kommer CeeCee til unnsetning. I sin gamle Vintage Packard Cabriolet tar Tootie CeeCee med til Savannah, Georgia – og en verden av omsorg, velstand og eksentriske sørstatskvinner. For første gang i sitt liv opplever CeeCee å være omgitt av kjærlighet, og sakte kommer hun tilbake til livet.
Dette er en roman om styrken i kvinners vennskap, det handler om å miste én mor - og om å finne så mange andre


1 kommentar:

Bundingen sa...

Så spennende! Jeg har Barnepiken liggende klar i lydbokutgave, men har besøk av datter og barnebarn så den blir liggende noen dager til. Men kjekt å glede seg.

Ønsker deg ei ny, fin uke!

Klem fra Ingunn