fredag 14. mars 2014

Fasandreperne - Jussi Adler Olsen (krim)

Det er nok bøker av Jussi Adler Olsen å ta av, og jeg har kommet til min tredje leste. Jeg er fortsatt fengslet av hans fortellerevne! Spennende, intrikate komplott, lett humor/galgenhumor og rivende innspurt på slutten. Denne boken er spennende så det holder!


Carl Mørck og Assad får inn en ny, uløst sak, dvs. denne saken ser ut til å være løst ved at det har kommet en tilståelse, men noen vil likevel at de skal grave i materiet om en gammel drapssak, hvor de hovedmistenkte var en gjeng kostskoleelever fra Danmarks rikeste familier. Saken ble henlagt, men mange år senere tilsto den ene av de mistenkte. Resten av gruppen er mektige menn og Kimmie. Hun lever på gata, men vet noe, har noe viktig, som kan knuse dem. De jakter på henne, hun jakter på dem pga mer enn en urett de har begått mot henne. Jakten blir på liv og død og midt oppi det hele er Mørck og Assad, selvfølgelig.

Terningkast 6

1 kommentar:

Unknown sa...

Jeg har lest alle bøkene Jussi Adler Olsen har skrevet Spennende bøker, absolutt!. "MacroMaker-effekten" er vel den siste. Jeg gleder meg til han gir ut ny bok :)