søndag 9. januar 2011

Jakten på hylle

Jeg visste ca hva vi skulle ha som hylle til gangen, men søtten om man finner det! Jeg trålte interiørblogger, interiørbutikker, møbelbutikker og Fretex uten å finne det ultimate.
.
Vi ville ha ei lita hylle til gangen hvor man kan legge fra seg nøkler, lommebok, mobil, refeks og-hva-det-nå-måtte-være av småting man holder i hendene på vei inn og ut av hjemmet, liten for ikke å generere for mye rot og så måtte den være hvit.
.
Jeg dundret innom Plantasjen også, mest for å kjøpe en blomst til helgen og snublet over denne kassen til 129,-Jeg festet 3 øyenkroker under til å henge nøkler på og Erik skrudde herligheten på veggen. Javvist funker den!! Mission accomplished.Blomstene ja, de ble satt i vase; Nydelige rosa roser!

4 kommentarer:

AnneH sa...

Flotte roser. deilig med litt sarte farger nå. Den hylla var jo bare helt perfekt, og du slapp til og med å male den? Du er kjempesmart som så den løsningen!

Unknown sa...

Så utrolig smart, ja det trenger ikke alltid å være så avansert.
Ha ei flott uke :-)

sol sa...

Så flott du fant den - den ser nemlig ut som en slik hylle jeg har tenkt på til gangen min også :D Spørs om ikke mannen skal få reise innom plantasjen en dag.

Ann Tove sa...

Lekkert, både hylle og roser.
God ide :)