søndag 20. februar 2011

Potensgiverne - Karin Brunk Holmqvist

En virkelig fornøyelig bok så langt unna krimverden en kan komme. Jeg humret og lo gjennom hele boka -av disse to tilårskomne søstrene som blomstret opp møtte en ny vår da sjarmerende og velbeslåtte Alvar flyttet inn i nabohuset.To søstre, Tilda og Elida på henholdsvis 72 og 78 år, bor sammen i barndomshjemmet hvor ingenting er blitt forandret, inkludert utedoen. Det er en kald fornøyelse å måtte besøke den og da den nye, kjekke naboen flytter inn i nabohuset og pusser opp, bestemmer damene seg for å gjøre det samme. Det hadde vært kjekt med do inne ja. Men hvordan skal de skaffe penger til prosjektet?
.
Tilfeldigvis smetter en god idè i hodet på en av dem: De vil produsere et potensgivende middel og selge på postordre! Dermed setter de igang og livene deres får en et helt annet innhold etter det.
.
En bok med varm humor som jeg absolutt vil anbefale å lese :)

8 kommentarer:

Jorun sa...

Elsket boken. Leser for det meste krim jeg også, men denne boka burde alle lese. De to damene er helt herlige. Kan så tydelig se dem for meg... Humret og lo meg gjennom boka, ja!

AnneH sa...

Så rart. Jeg stod i bokhandelen i går og tittet på bordene, da peker en dame på denne boka og sier til meg at den bare MÅ jeg lese! :) Får vel gjøre det da!

Rita Tjelta sa...

Har også lest boka og storkoste meg :D Måtte småflire med meg selv over disse to gamle søstrene :D

Siren sa...

Helt enig - kjempesøt bok.

Hilde :-) sa...

Vet du hva - pappa leser IKKE bøker, men denna fikk han anbefalt av en kammerat og han KOSTE seg :-) Nå har jeg kjøpt en annen bok ... husker ikke helt, men noe med...gubbane av samme fofatter så tenkte han kunne arve den ;-)

Anonym sa...

En fantastisk bok, jeg har den på lydbok og lo ikke mindre underveis...

Anonym sa...

En fantastisk bok, jeg har den på lydbok og lo ikke mindre underveis...

Be-ty@online.no sa...

Virkelig fornøyelig, ja :)