torsdag 13. oktober 2011

Hypnotisøren - Lars Kepler

Om du skal lese bare EN god krimbok ut dette året; Velg denne!


Den innholder det meste: psykologisk spenning, en seriemorder, en sympatisk politietterforsker, en psykolog (med nerver) og en pensjonert politimann….

Jeg liker Kepler! Og har reservert bok nr. 2 på biblioteket.

Det er planlagt i alt 8 bøker, så jeg bare gleder meg til fortsettelsen.

Forlaget skriver om boken:

Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Jonna Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlem, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. For å kunne avhøre sønnen tar Joona Linna kontakt med legen Erik Maria Bark. Han overtales til å hypnotisere gutten. Dermed bryter Bark et gammelt løfte om aldri mer å praktisere hypnose, og en skremmende kjede av hendelser settes i gang.

3 kommentarer:

Jorun sa...

Mmmmm. Helt enig! Den boka ble ikke gammel. Kunne nesten ikke legge den fra meg! Spennende.

AnneH sa...

For meg som ikke elsker krim over alt på denne jord, så ble den nesten litt i tøffeste laget. Den er kjempespennende og veldig godt skrevet.

lise sa...

Åtte? Er det ikke tre som er planlagt? Den tredje kommer nå snart i alle fall, jeg har allerede bestilt den, i papir til meg og som lydbok til min mor (julegave). Svensk utgave, den norske oversettelsen kommer vel litt senere.