søndag 25. desember 2011

Ordnings i gangen

Det er ett år siden gangen/utbygget ble ferdig, men en liiiiten detalj gjensto; Garderobeskapet! Kurvhyller kom jo raskt på plass (fra Ikea), men skapdørene tok lengre tid.

(litt kaos tåler dere å se)

Hvorfor? eeeh, jo fordi min mann og jeg ikke ble enige om hva vi ville ha og det vi kunne enes om ble for dyrt. Så det gikk nesten ett år og så ble det Boligmesse i Drammenshallen. Vi dro dit med kun ett mål for øyet; Kjøpe skyvedører - åkke som!!Og tenk, vi ble enige (med meg); Enkle hvite dører, rene flater. Man trenger ikke mye dill-dall på dørene når veggene er panelte vel?! Det ble pent - og min mann er enig i det også :-)Min mann, ja: Han har en forkjærlighet for nymotens duppeditter og andre ting som er kjekt å ha. Det er ikke alt jeg synes er like kjekt, men HER er jeg enig i hans entusiasme!
Sjekk dørklinken på ytterdøra vår!Vi trenger ikke nøkkel, men kan bruke kode eller fingeravtrykk for å komme inn. Kjempekjekt. Jeg ser bare fordeler: Om sommeren når man helst er på baksiden i hagen, er man alltid trygg på at ingen uvedkommende kommer inn. Man mister ikke nøkler som andre kan finne og misbruke. At vi ikke trenger å sjekke om vi har låst døren for natten er også en god tanke.
(låsen kommer fra firmaet G4S)

-----

Hagen ja: Det minner meg om å si: Husk å mate småfuglene hele vinteren når du først har begynt.Ha en fin-fin romjul til deg som er innom!

2 kommentarer:

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Syns skapdøren ble fin og låsen var kjempesmart. Fortsatt god jul.