torsdag 12. september 2013

Ikke lov!

Huset vårt er til tider fylt av dyr: Våre egne to hunder og tidvis mellom 1 og 3 fosterkatter. Og dyr gjør mye rart, mye som IKKE er lov å gjøre og jeg kniper den ofte på 'fersken'.

Her er en 'lektyre' på hva som IKKE er lov hos oss:

 Det er ikke lov å ligge på spisebordet eller noe annet bord, bruk din egen seng eller ligg under bordet! Dette er Artur Madsen som tar seg til rette for best mulig oversikt.

Det er IKKE lov å ligge i mor sin seng, selv om det bare er oppå dyna. Bruk din egen seng og dyne (den dyna di er like god som mi!)  Men det var veldig varmt under dyna da jeg skulle legge meg..... :)


Det er IKKE lov å liggge i sofaen når man akkurat har vært ute, SELV om det ligger et teppe der og 'inviterer'. Først må mor/far si 'værsågod', DA er det lov.  Mulig det er noe veien med hørselen på begge to....?
Dette er lov, men dette er altså ikke Lana sin seng, men sengen til Indi, en hund vi hadde som gjest noen dager. Men det er jo lov å håpe at kroppen til en Drever-blanding er like smekker som kroppen til en Italiensk Mynde. Jadaaa...

Men dette er litt idyll da, bortsett fra at Lana venter på at Kita skal bli ferdig å gnage på beinet så HUN kan ta det. Joda, de har hvert sitt gnagebein, men bare ett av dem er så knallgodt at det må 'krangles' om.

Men dyr gir glede og vi hadde ikke villet vært dem foruten :)

2 kommentarer:

AnneH sa...

Så herlige bilder. Fint at du venter med å "kjefte" til du har fått tatt bilde så vi får se også. Ikke alltid lett å overholde regler ;)

Pia sa...

hihi - artig lesing :-)
Har to hunder selv og har hatt katt, så dette var veldig kjente senarier :-)