mandag 7. oktober 2013

Livet tilbake - Lori Lansens

Mary er en stor kvinne som vel egentlig har satt livet sitt på vent og gjort seg avhengig av sin ektemann.
De skal feire sin 25 års bryllupsdag, men mannen dukker ikke opp. Han har reist fra henne! Hva nå? Hva med alt som skulle vært gjort?

Mary bestemmer seg for å finne ektemannen sin og reiser for første gang med fly - til California til sin svigermor. På sin vei fra flyplassen treffer hun en limousinsjåfør fra Israel og han hjelper henne litt på vei. Ting skjer med Mary, positive ting mens hun leter og venter på å høre fra sin mann og en dag skjønner Mary hva hun må gjøre for å få livet sitt tilbake.


En nydelig roman igjen av Lori Lansens hvor handlingen denne gangen også er i Chatham, Canada og Mary er nabo med de sammenvokste tvillingene fra Lansens forrige roman.

Forlaget skriver om boken:
43 år gamle Mary har et vakkert ansikt, men en stor kropp på 142 kilo. Kvelden de skal feire 25 års bryllupsdag kommer ikke mannen hjem. Han har fått nok. Mary reiser til svigermor i California for å lete etter ektemannen. Her møter hun bassenggutten Jesus Garcia og en taxisjåfør fra Israel. Etter hvert går det opp for henne hvordan hun skal ta livet tilbake

-----------------------------------------------------

Og her er Trines Matbok. En virkelig delikat kokebok med lekre bilder og gode oppskrifter på hverdagsmat, kaker desserter o.lign.
Anbefales!


1 kommentar:

Bundingen sa...

Takk for boktips! Står på farten til en tur på biblioteket.

Ha en fin tirsdag!

Klem