onsdag 31. august 2011

4 personligheter

Nå har pusekattene vært hos oss i 2 uker allerede og nå ser vi virkelig hvilke personligheter de er. Alle er forskjellige og på ulike stadier i utviklingen.

Vi har to av hvert kjønn og jeg må si jeg undres over gutter og pupper.... Hva ER det med gutter og pupper?? Jente-pusene var først i mat og melkeskåla og slurper og spiser, vasker seg og går på kassa, mens gutta: Få puuuuuupp, mjauer dem! Joda, de har så vidt begynt å spise fast føde, men flaska er nå aller-aller best da.

Møt "rakkerungene" våre (alle er brune oppå snuten pga 'tryning' i matskåla:


Knerten.
Søt jente og hun var først ute med alt. Hun er omsorgsfull, veldig kosete, men også veldig tøff. Hun blir en god musejeger når hun blir stor. Min favoritt :D


Lea (omdøpt fra både Tjukken og Leo da vi skjønte hun var jente!)
Litt forsiktig av seg, men har hatt Knerten å strekke seg etter. Hun er fullstendig uinteressert i flaska og vil gjøre alt selv, både spise og drikke. Hun skriker mest på 'mor' for hun vil kooooose!
Hun leker tøft med gutta, særlig Tetris får gjennomgå.


Sid (gutt)
Her er PUPPE-gutten vår! Han virkelig skriker og piper og SKAL ha flaske. Nekter å drikke av skåla ja. Har nå oppdaget at mat er godt og legger seg gjerne flat oppi matskåla for å få ha den for seg selv, men puppen får vi ikke ta i fra han!
KOSEgutt er han også - så til de grader :D


Tetris (gutt)
Dette er 'primadonnaen' vår. Han gjør akkurat som han selv vil når han vil. Han er også den største av de fire, men så er han den eneste som ikke har vært syk. Han har vært tilstede ved alle måltidene, for å si det sånn. Han er veldig glad i mat og kos og veldig glad i å sloss. Ypper stadig til bråk med søsknene sine og han får dem til å skrike. Tenker han blir gatas skrekk.

Han er forresten ikke helt hvit, men har en sort stripe oppå hodet, så egentlig burde han hete Gizmo (etter Gremlingen). Jeg tipper han ender med ett blått og ett grønt øye når han blir større.

------------------------

Om noen uker er disse nøstene klare for omplassering. Vi er bare fosterhjem og FOD tar seg av videreformidling til nye familier.

4 kommentarer:

AnneH sa...

Hællenussen så søte da! Så artig at dere merker så godt forskjell på dem. Håper dere får følge med dem litt senere i livet i også!

Rita Tjelta sa...

Åh de var jo bare helt skjønne. Herligt å lese om de forskjellige personlighetene deres :D

Jorun sa...

Å, så søte de er!

Laila L S sa...

For en herlig gjeng, morsomt at de er så forskjellige. Hadde vi ikke hatt to puser fra før så skulle jeg meldt interesse for et par stykker. Men tror ikke det er lurt med to voksne katter i huset fra før. Er vel dessuten en grense for hvor mange katter det er greit å ha....
Kos deg med dem så lenge du får ha dem.