søndag 21. august 2011

"Mamma" igjen

Sånn nesten i allefall. Vi har tatt på oss ansvaret å være fosterhjem for katter før omplassering og sist tirsdag fikk jeg telefon om jeg kunne ta 4 stk nøster som hadde blitt forlatt av mamman sin (mor er antagelig påkjørt)Jeg sa ja, vel vitende om at kattunger på ca. 4 uker trenger mye stell og må fores med flaske.De er skjønne og hjelpesløse, men kvikke og skrikete. De legger på seg hver dag som går og blitt flinke til å vaske seg.Det har blitt så som så med nattesøvn for det har vært sent i seng og tidlig opp for å rekke å fôre firbente som tobente innimellom andre gjøremål.
Om noen uker skal de omplasseres, det blir nok tøft å skille seg fra dem, men da vet jeg at nye kommer inn.

5 kommentarer:

lise sa...

For en flott jobb dere gjør, Marita! Kattungene er nydelige. *smelte*

AnneH sa...

Tar av meg hatten (det heter vel det?) og bukker for det arbeidet dere gjør. Så flott at noen tar ansvar. Det der må da nesten bli som å få småbarn i huset igjen? Dere er snille og hjertevarme! Vet at kattene får en god start på livet!

Tone sa...

Å, helledussen for noen herlig små kattunger. :) Godt dere kunne hjelpe dem i starten på livet.

Siren sa...

Så sjønne hjerteknusere - som å ha baby i huset :)

Knitgirl sa...

For en jobb dere har gjort med disse kattungene! Det går kanskje lettere nå når de har lært å spise av skål men det må ha vært stritt! Håper virkelig at de får gode hjem og kommer til mennesker som kan ta vare på dem, alt for mange folk som ikke respekterer dyreliv.
Håper du får en fin rolig helg!!