lørdag 19. november 2011

Paganinikontrakten - Lars Kepler (krim)

Bok nr. 2 av Kepler - VELDIG bra bok igjen. Forfatteren har en mesterlig måte å lage komplott, mysterier og thriller på - denne er spennende. Den tar seg opp og oppover utover hele boken etterhvert som handlingene skrider frem og når du aner en løsning på 'elendigheten' er det spennende som 'fy'! Pust-pes, åndeløst.

Her er svensk våpeneksport hovedtema, en hensynsløs seriemorder er involvert og mennsker på flukt både fra en morder og fra politi.....Forlaget skriver om boken:
En generaldirektør med ansvar for svensk våpeneksport, blir funnet hengt i sin leilighet på Østermalm. Samtidig blir en ung kvinne funnet druknet om bord på en fritidsbåt som driver rundt i Stockholms skjærgård. Et fotografi blir bindeledd mellom de to sakene, men politimann Joona Linna må jobbe hardt for å finne andre spor som belyser de uforklarlige dødsfallene. Han får god hjelp av Saga Bauer, og sammen retter de snart oppmerksomheten mot en problemløser og yrkesmorder. Sentralt står kynisk kriminalitet i kjølvannet av internasjonal våpeneksport.

Kriminalromanen er den andre i en planlagt serie på åtte bøker, skrevet av forfatterekteparet Andoril.

Jeg kjenner at jeg gleder meg til bok nr. 3

1 kommentar:

lise sa...

Jeg har begynt på nummer tre - den er super helt fra første side!