onsdag 1. desember 2010

Desember - Forventningenes tid

1. desember og første luke i adventskalenderne er åpnet. Bruker bevisst flertallsformen for det er ikke bare EN kalender, men opptil flere: Sjokoladekalender, pakkekalender, Flax-kalender og kalendere/konkurranser på nett. Alt er like morsomt, egentlig, men jeg er ikke så heldig å vinne alltid.
Men på denne kalenderen vinner jeg hver dag! Jeg fortalte tidligere at vi er en gjeng med nettvenninner som har byttet kalendere. Angelita har sendt pakkekalender til meg.
Jeg måtte strø ut innholdet for å finne nr. 1 :o)
.

Jeg har ellers bare pyntet bittelitt til jul. I og med at selve julehelgen er så kort i år (nesten bare en langhelg) er det ekstra viktig for meg å holde forventningene oppe, så jeg drar frem litt og litt julepynt for hver dag.

Englene henger i kjøkkenvinduet.
I lykta har jeg puttet en nokså grell lyslenke, men det ble ganske ok til slutt. Heller sånt lys i ei lykt enn putte det i alle vinduer....

Disse soppene er gamle. De fant jeg i helgen på julemarked i menigheten. Prisen står under; 70 øre. En liten vask må til før de tas ordentlig i bruk.


Glasskule i vinduet gir stemning og det gjør gamle bygninger også. Denne låven står i Rauland i Telemark.

1 kommentar:

AnneH sa...

Så koselige stemningsbilder. Jeg likte ideen din med å ta fram litt etter hvert, så nå henger den første engelen oppe. Senere i dag skal jeg som jeg orker å gå ut i kulda med lyslenken.
Kos deg i adventstiden!