lørdag 25. desember 2010

God jul i heimen

Vi hadde en koselig julaften med familiebesøk, god mat, fine gaver, stille og rolig. Julen er vel koseligst dagene før og dagene etter akkurat julaften. Før jul er det forventninger og mange ting som skal skje, etter julaften er det rolige dager med all den gode maten, besøk, turer, nyte gaver etc.

Lena hjemme med Kurosh en liten tur. Det er kaldt, men deilig å ri på tur, sier hun.


Lena gjørø seg klar til sitt første juleball på ungdomsskolen. Det ble vellykket :o)

Charlie marsvin er på nøttejakt. Han koser seg veldig når han får løpe løs i stua vår.Julaften og Kita er ikke glemt! To julegaver: En pose med griseører og en gummigris som grynter når hun dytter/biter i den. Hehe, hun ble helt vill og underholdt oss lenge med denne.
.
Her er julegavene jeg fikk:

Signert bok av Arne&Carlos + kit med garn og stuffing til julekuler, überkul kakespade, fleecegenser, CD av Madrugada, håndholdt GPS (til neste års mange turer!), konfekt, flaxlodd (vant 20,-) dusjgele og en utrolig flott engel.
Mann og barn var også superfornøyd med sine gaver. Nå er det å nyte dagen idag og fridagen i morgen, så er det på'an igjen på jobb mellom jul og nyttår med flytting på jobben. Blir bra det også :)


3 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Høres ut som at dere har det flott i julen. Lena ser stolt og flott ut på hesteryggen, og pyntet til ball er hun aldeles skjønn!
Fortsatt riktig god kul til deg og dine. Klem

Anonym sa...

Heisann. Innom med ein liten jule-og nyttårsklem :)

Siddis back home sa...

Ha en fortsatt flott romjul!