torsdag 18. april 2013

Flimmer - Anne Holt og Even Holt (lydbok)

Sant og si var jeg ikke sikker på hva slags genre denne boken var i da jeg lånte den, men tenkte at hun skriver jo bare krim. Og det er en slags krim eller spenning helst, men i et veeeeeldig snevert miljø; Sykehusmiljø.


Høytsvevende "problematikk", snevert og usannsynlig kriminell handling (kanskje, hva vet jeg?), en bok for kanskje spesielt interesserte i hjertestartere.

Ja, nettopp; Hjertestartere!  OK, man implanterer hjertestartere som skal hjelpe hjertet i gang med elektriske impulser dersom det skulle slutte å slå. MEN om det er plantet et datavirus i denne hjertestarteren, hva da?  Og der er krimhistorien, dere...

Nei, finn en annen bok å lese eller høre på om du får nok sykehus av "Greys Anatomy" på tirsdager.
Godt lest er den, av Ine Finholt Jansen.

Forlaget skriver om boken:


Professor Sara Zuckerman
vet at hun ikke burde operere pasienten hun er i ferd med å åpne. Hvor alvorlige konsekvensene av den rutinemessige operasjonen blir, aner hun derimot lite om.
En hjertestarter skal redde liv. For den nyopererte Erik Berntsen koster den ham livet. Noe er galt med verdens mest solgte implanterbare hjertestarter. Ingen forstår hva.
Et kappløp mot sannheten er i gang. Dr. Zuckerman og hennes underordnede, fembarnsfaren Ola Farmen, innser umiddelbart at flere liv står på spill. Men det gjør også svimlende summer, først og fremst for produsenten av hjertestarteren, Mercury Medical.

Ingen kommentarer: