mandag 24. mai 2010

Ferielektyre - Nesbø og Coben

Drar man på ferie må man dra med seg yndlingsforfatterne sine også. Dette er definitivt mine to:
Panserhjerte av Jo Nesbø er virkelig en 'murstein' å dra på, men guri-malla - den var verdt hver eneste "kilo" ekstra i bagasjen. Den var spennende fra begynnelse til slutt!
  • Harry Hole er hentet hjem for å finne en mulig ny seriemorder da to kvinner er funnet drept i Oslo. Måten de er tatt av dage på er mystisk og Hole blir satt på saken, men ikke uten strev og irriterende innblanding av Kripos. Nye drap skjer og alt virker å ha en sammenheng med hvem som var på en bestemt turisthytte ved Ustaoset.....

-----------------------------------------------

Harlan Coben - Den siste du møter. Dette er en spenningsroman mer enn krim. Jeg sier det igjen, han skriver SÅ bra at jeg har vanskeligheter med å legge fra meg bøkene hans!

  • Myron Bolitar får besøk av ekskjæresten sin som forteller at sønnen hennes er dødelig syk og trenger en beinmargstransplantasjon. Problemet er er at donoren plutselig har forsvunnet sporløst og Emily vil at Myron skal ta opp jakten på den forsvunnede donoren. I samme slengen serveren Emily enda en sjokkerende nyhet om at det er Myron som er Jeremys far.

Ingen kommentarer: